Onze showroom wordt momenteel verbouwd! Wilt u langskomen? Neem dan eerst contact op voor de mogelijkheden.
Bel voor meer informatie:
+31(0)85-0708202
  • In 3 stappen een kast op maat
  • Interieur ook mogelijk
  • 15 jaar garantie
  • Super snelle levering
Stel nu uw schuifdeuren samen

Kledingkast op maat

Kledingkast op maat gezocht? Dan helpt 123schuifdeuren u graag verder. Met een slim ingerichte kledingkast bespaart u een hoop ruimte in uw slaapkamer. In een meubelwinkel is helaas elke kast als standaard model verkrijgbaar. Wij kunnen een kledingkast over de gehele breedte van de slaapkamer plaatsen. Via onze website kunt u een eigen kledingkast op maat samenstellen, daarbij krijgt u direct de prijs te zien. Stel ​hier​ uw eigen kledingkast op maat samen of neem ​contact​ op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.

Kledingkast op maat via 123schuifdeuren.nl!

Bent u op zoek naar een kledingkast op maat? Het maakt niet uit waar u woonachtig bent, wij werken door heel Nederland. Via onze website vult u gemakkelijk en snel in hoe uw ideale kast er uit moet zien. Eerst vult u in hoe hoog en breed de kast moet zijn. Wanneer deze maten zijn toegevoegd, maakt u een keuze voor de deuren. Er zijn meerdere uitvoeringen en kleuren deuren beschikbaar. Zoekt u bijvoorbeeld naar een kastdeur met spiegel? Dat is mogelijk. Na de keuze van de deuren kunt u het gewenste interieur aangeven. Dit onderscheidt onze kasten van standaard kasten, omdat deze vaak niet optimaal zijn ingericht op interieur. Voor een kledingkast op maat kiest u 123schuifdeuren!

De perfecte kledingkast op maat

Veel mensen kopen een kledingkast in de winkel en komen er dan achter dat de afmetingen van de kast niet zijn zoals gehoopt. Dit resulteert in een kledingkast die niet mooi staat in de ruimte. Door de kledingkast inefficiënt te positioneren ontstaat er ruimte gebrek, terwijl je juist alle ruimte goed kan gebruiken. Het is overigens ook zo dat, ook al is er genoeg ruimte beschikbaar, het veel mooier staat als een kledingkast op maat perfect staat in uw kamer.

Voordelen van een kledingkast op maat

Het voordeel van een kledingkast op maat bestellen is dat u helemaal zelf kunt bepalen hoe de kledingkast eruit moet komen te zien. De kleur, de binnenkant, de buitenkant, de afmetingen, de keuze voor het materiaal en eventuele extra’s geeft. U geeft uw voorkeuren eenvoudig online door en wij doen de rest. Op die manier kunt u ervoor zorgen dat de kledingkast helemaal past bij uw interieur en dat deze bovendien écht uniek is. Er is dan ook geen tweede van!

Iedereen heeft een andere smaak en een andere behoefte. Kasten op maat zijn daardoor de ideale oplossing. Een kledingkast op maat is daardoor voor iedereen. Wil je ruimte besparen of een perfect aansluitende kast? Met een kast op maat zit je gegarandeerd goed!

Geheel naar wens

Het ideale aan een kast op maat is dat je hem kunt aanpassen op je spullen. Heeft u veel accessoires en daarom kleinere opbergvakjes nodig? Of heeft u veel schoenen die u kwijt wil? Het kan allemaal, want wij maken alles mogelijk!

Naast deze voordelen biedt een kledingkast op maat nog een ander groot voordeel. U hoeft namelijk niet zelf aan de slag om de kledingkast in elkaar te zetten. Veel mensen zien er tegenop om kasten zelf in elkaar te zetten. Het kost vaak redelijk wat tijd en is ook niet altijd even gemakkelijk.

Geen standaard kledingkast

123schuifdeuren maakt niet alleen kledingkasten op maat, maar ook normale ​kasten op maat​ en ​inbouwkasten op maat​. Wij zijn een echte specialist op het gebied van maatwerk en hebben jarenlange ervaring hierin. Zo weet u altijd dat uw kledingkast op maat professioneel en met veel zorg gemaakt en geleverd wordt. Door onze flexibiliteit, ervaring en kennis kunnen wij aan iedere wens voldoen. We adviseren u graag in wat er mogelijk is en houden rekening met uw budget en wensen.

Contactinformatie

Voor een kledingkast op maat helpt 123schuifdeuren u graag verder. Bekijk onze eerder gemaakte inbouwkasten ​hier​ om een indruk te krijgen. Profiteer daarnaast van 15 jaar garantie op uw nieuwe kast. Bel voor meer informatie naar: 033 - 25 86 483. U kunt ook een mail sturen naar: info@123schuifdeuren.nl.

123schuifdeuren 4.8 /5 5 beoordelingen
Heeft u een vraag?

Stel hier uw vraag en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord per mail.