Onze showroom wordt momenteel verbouwd! Wilt u langskomen? Neem dan eerst contact op voor de mogelijkheden.
Bel voor meer informatie:
+31(0)85-0708202
  • In 3 stappen een kast op maat
  • Interieur ook mogelijk
  • 15 jaar garantie
  • Super snelle levering
Stel nu uw schuifdeuren samen

Kast op maat laten maken in Zwolle

Bent u woonachtig in Zwolle en wilt u een kast op maat laten maken? Het is mogelijk bij 123schuifdeuren.nl! Zelf zijn wij gevestigd in Nijkerk, maar wij werken door heel Nederland. Zo ook in Zwolle. In de plaats Zwolle hebben wij al meerdere kasten op maat mogen maken. Benieuwd naar voorbeelden van eerder gemaakte kasten? Via onze website stelt u in 3 eenvoudige stappen uw eigen kast op maat samen. Klik hier om direct een kast op maat samen te stellen of lees meer!

In 3 eenvoudige stappen stelt u uw kast op maat samen

Via onze website stelt u in 3 stappen uw eigen kast samen. Nadat u de hoogte en breedte van de kast heeft opgegeven, krijgt u de optie om de deuren uit te kiezen. Deze zijn leverbaar in meerdere kleuren en varianten. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een deur met klassieke look? Of bent u op zoek naar een deur met spiegel? Het is allemaal mogelijk! Staat de gewenste kleur er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Vervolgens kunt u kiezen uit meerdere varianten interieur. Als u de stappen doorlopen heeft, krijgt u de totaalprijs te zien.

Waarom kiezen voor ons?

Bent u op zoek naar een kast op maat in Zwolle en wilt u weten waarom u juist voor ons zou moeten kiezen? Het bestelproces van een kast op maat is via onze website erg eenvoudig. Daarnaast geven wij 15 jaar garantie op onze kasten op maat. Ook is het mogelijk om de kast door ons te laten monteren.

Kasten op maat sinds 2006

Van Olst Interieurbouw is de partij achter 123schuifdeuren. Wij maken sinds 2006 schuifdeuren en kastinterieurs op maat. Hierbij maken wij gebruik van Europese kwaliteitsmaterialen. Wij beschikken over een eigen werkplaats, uitgerust met de meest moderne houtbewerkingsmachines. Wij leveren en plaatsen onze kasten op maat door heel Nederland, onder andere in Zwolle!

Vragen over uw kast op maat in Zwolle?


Heeft u na het bekijken van onze website aanvullende vragen? Schroom niet om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag uw vraag over uw kast op maat in Zwolle. U bereikt ons via 033 - 25 86 483.
123schuifdeuren 4.8 /5 5 beoordelingen
Heeft u een vraag?

Stel hier uw vraag en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord per mail.