Onze showroom wordt momenteel verbouwd! Wilt u langskomen? Neem dan eerst contact op voor de mogelijkheden.
Bel voor meer informatie:
+31(0)85-0708202
  • In 3 stappen een kast op maat
  • Interieur ook mogelijk
  • 15 jaar garantie
  • Super snelle levering
Stel nu uw schuifdeuren samen

Kasten op maat in Utrecht

Op zoek naar een kast op maat in Utrecht? Met een kast creëert u op eenvoudige wijze meer opbergruimte. Bij elke meubelwinkel zijn standaard kasten verkrijgbaar. Het probleem met dit soort kasten is voor veel mensen dat ze niet in de ruimte passen. Wilt u bijvoorbeeld een kledingkast over de gehele breedte van uw slaapkamer? In veel gevallen komt u dan uit bij een kast op maat. Via onze website kunt u uw eigen kast op maat samenstellen. U krijgt direct de prijs te zien. Klik hier om direct uw eigen kast op maat samen te stellen, of lees meer over 123schuifdeuren.nl

Uw eigen kast op maat maken

Bent u woonachtig in Utrecht en bent u op zoek naar een kast op maat? Via onze website stelt u eenvoudig uw eigen kast op maat samen. Wij werken door heel Nederland, zo ook in de provincie Utrecht. U vult eerst in hoe breed en hoe hoog de kast moet zijn. Wanneer u de maten van uw kast heeft ingevoerd, krijgt u de mogelijkheid om de deuren te kiezen. U kunt kiezen uit meerdere kleuren en uitvoeringen. Wilt u bijvoorbeeld een kastdeur met spiegel? Nadat u een keuze heeft gemaakt uit de deuren, is het tijd om het interieur uit te kiezen. Veel van onze klanten ervaren dit als een groot voordeel. Bij veel ‘standaard’ kasten is de inrichting namelijk vaak niet optimaal.

Nadat u het interieur heeft gekozen, krijgt u een totaalprijs te zien. U kunt er voor kiezen uw kast op maat in Utrecht zelf te monteren. Maar wij kunnen deze natuurlijk ook voor u monteren. De montageprijs staat gespecificeerd op de voorlaatste pagina in het bestelproces. Tot slot vult u uw NAW-gegevens in.Benieuwd naar eerder werk?


Overtuig uzelf en bekijk eerder gemaakte kasten op maat. Wij hebben voor diverse klanten in de provincie Utrecht al een kast op maat mogen samenstellen. Bekijk eerder gemaakte kasten hier.
123schuifdeuren 4.8 /5 5 beoordelingen
Heeft u een vraag?

Stel hier uw vraag en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord per mail.