Bel voor meer informatie:
+31(0)85-0708202
  • In 3 stappen een kast op maat
  • Interieur ook mogelijk
  • 15 jaar garantie
  • Super snelle levering
Stel nu uw schuifdeuren samen

Kasten op maat in Nijkerk

Met een kast op maat creëert u eenvoudig extra opbergruimte. Of dit nu in de slaapkamer, woonkamer of studeerkamer is. Bent u woonachtig in Nijkerk en bent u op zoek naar een bedrijf voor kasten op maat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd in Nijkerk zelf, aan de Watergoorweg 112. Benieuwd welke kasten op maat wij al hebben gemaakt? Bekijk eerder gerealiseerde kasten op maat.

Stel eenvoudig uw eigen kast samen!

Via onze website kunt u eenvoudig uw eigen kast op maat samenstellen. U krijgt direct te zien wat de kosten voor uw kast op maat bedragen. Middels een aantal stappen loopt u het proces door. Eerst geeft u de gewenste maat van de kast op, en vervolgens kiest u welke deuren u wilt laten plaatsen. U heeft de keuze uit diverse kleuren, ook kunt u ervoor kiezen een spiegel te laten plaatsen in uw kast op maat. Vervolgens kunt u het interieur van uw kast kiezen en bepalen wat de diepte van uw kast moet zijn. Na deze stappen doorlopen te hebben, kunt u uw kast op maat bestellen!Advies op maat nodig?

Wij hebben al heel wat kasten op maat mogen maken. Hierdoor weten wij goed welke kleuren bij elkaar passen, welke inrichting het meest efficiënt is en welk materiaal het meest geschikt is. Wilt u advies op maat? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 033 - 25 86 483.

Eerder gerealiseerde kasten op maat in Nijkerk en omgeving

Bent u benieuwd naar voorbeelden van eerder gemaakte kasten? Wij hebben al heel wat kasten op maat mogen maken. In Nijkerk, maar ook in andere plaatsen in Nederland. We komen eigenlijk overal! Voor voorbeelden van eerder gemaakte kasten, bezoekt u deze pagina. Hier kunt u ook diverse voorbeelden van verschillende interieurs (van kasten) bekijken.

Behalve voorbeelden van eerder gemaakte kasten, vinden wij klantrecensies ook belangrijk. Op de pagina ‘Referenties’ kunt u ervaringen van onze klanten lezen.

Over ons bedrijf

Van Olst Interieurbouw is de partij achter 123schuifdeuren. Wij maken al sinds 2006 kasten en schuifdeuren op maat. Hierbij maken wij enkel gebruik van Europese kwaliteitsmaterialen. Dit zorgt ervoor dat al onze kasten op maat van ongekende kwaliteit zijn. En dat is maar goed ook. Een kast hoort immers lang mee te gaan! Wij beschikken over een eigen werkplaats, waar we met moderne houtbewerkingmachines werken.
123schuifdeuren 4.8 /5 5 beoordelingen
Heeft u een vraag?

Stel hier uw vraag en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord per mail.