Bel voor meer informatie:
033 - 25 86 483
  • In 3 stappen schuifdeuren op maat
  • Interieur ook mogelijk
  • 15 jaar garantie
  • Binnen 10 werkdagen geleverd
Stel nu uw schuifdeuren samen

Kasten op maat in Lelystad

Wilt u een kast op maat laten maken in Lelystad? In de meeste huishoudens in extra kastruimte geen overbodige luxe. Of het nu om een kast in de woonkamer, hal of een kledingkast in de slaapkamer gaat. Door een kast op maat te laten maken, benut u de ruimte optimaal. Ook kunt u bij het samenstellen van een kast op maat het interieur volledig zelf bepalen. Via onze website kunt u in 3 eenvoudige stappen uw eigen kast op maat samenstellen. Wij bezorgen de kast bij u thuis in Lelystad. Daarnaast is het mogelijk om de kast ook direct door ons te laten monteren.

Bekijk voorbeelden van kasten op maat

Wij hebben al meerdere kasten op maat gerealiseerd in Lelystad en omgeving. Bent u benieuwd naar voorbeelden van eerder geplaatste kasten? Hier kunt u zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn! Ook wanneer u bijvoorbeeld te maken heeft met een schuine wand of een balk tegen het plafond.

Kast op maat in Lelystad monteren

Onze kasten op maat zijn zelf te monteren. Wij leveren hiervoor de benodigde spullen aan. Heeft u geen tijd of zin om de kast zelf te monteren? Het is mogelijk om dit door ons te laten doen. Wij hebben veel ervaring in het monteren van kasten en kunnen deze klus snel en efficiƫnt uitvoeren. Wilt u de uw kast op maat in Lelystad door ons laten monteren? Geef dit tijdens het bestelproces door middel van een vinkje aan. In het prijsoverzicht komen de kosten voor montage erbij te staan.

Uw kast op maat samenstellen in 3 eenvoudige stappen

Via een tool op onze website stel u in 3 stappen uw kast op maat samen. Nadat u de gewenste breedte en hoogte van de kast heeft ingevuld, volgen er 3 stappen:
Stap 1: Hier kunt u de deuren van uw kast selecteren. U kunt kiezen uit meerdere dessins.
Stap 2: Tijdens deze stap kunt u het interieur van uw kast samenstellen.
Stap 3: Hier kunt u aangeven of u wilt dat wij uw kast op maat monteren in Lelystad. Vervolgens voert u uw NAW-gegevens in.

Nadat uw bestelling geplaatst is, nemen wij binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op.

Contact

Voor vragen over een kast op maat in Lelystad, kunt u telefonisch contact met ons opnemen.
Wij zijn bereikbaar via 033 - 25 86 483. Ook kunt een e-mail sturen aan info@123schuifdeuren.nl

123schuifdeuren 4.8 /5 5 beoordelingen
Heeft u een vraag?

Stel hier uw vraag en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord per mail.