Onze showroom wordt momenteel verbouwd! Wilt u langskomen? Neem dan eerst contact op voor de mogelijkheden.
Bel voor meer informatie:
+31(0)85-0708202
  • In 3 stappen een kast op maat
  • Interieur ook mogelijk
  • 15 jaar garantie
  • Super snelle levering
Stel nu uw schuifdeuren samen

Kasten op maat in Amersfoort

Wilt u een kast op maat laten maken in uw woning in Amersfoort? Neem contact met ons op! Al sinds 2006 maken wij kasten op maat. Wij maken hierbij gebruik van Europese kwaliteitsmaterialen. Dit zorgt ervoor dat al onze kasten op maat uw hele leven lang mee gaan. Via onze website kunt u eenvoudig uw eigen kast op maat samenstellen. Dit doet u via 3 eenvoudige stappen. U krijgt direct de prijs te zien. U kunt ervoor kiezen de kast zelf te monteren, maar u kunt dit ook door ons laten doen. De montagekosten voor uw kast op maat zijn af te lezen in het overzicht.

Waarom kiezen voor een kast op maat?

Met een kast creëert u eenvoudig meer opbergruimte. Aangezien geen woning hetzelfde is, is een ‘standaard’ kast niet altijd de juiste oplossing. Heeft u bijvoorbeeld een prachtige kast gezien, maar is deze net te breed? En verliest u veel kastruimte door voor een model kleiner te kiezen? Dan is het aan te raden te kijken naar een kast op maat. Met een kast op maat weet u namelijk zeker dat u de ruimte optimaal benut. Wanneer u via onze website een bestelling plaatst voor een kast op maat, nemen we altijd contact met u op om de kast in te komen meten. Heeft u bijvoorbeeld een schuine wand of lopen er leidingen op de plek waar u de schuifdeur wil plaatsen? Hier houden we rekening mee.

Kosten voor een kast op maat in Amersfoort

Benieuwd naar de kosten voor een kast op maat in Amersfoort? Via onze website stelt u eenvoudig uw eigen kast op maat samen. U krijgt direct te zien wat de totale kosten voor de kast bedragen. Wanneer u in Amersfoort woont, brengen wij geen inmeet- en bezorgkosten in rekening. Amersfoort ligt namelijk binnen een straal van 30 kilometer van ons bedrijf.

Levertijd van een kast op maat

Niemand wil lang wachten op een bestelling. Schuifdeuren met een afwijkende afwerking kunnen een langere levertijd hebben. Wij informeren u hiervoor altijd tijdig over.

Benieuwd naar ons werk?

Wij zijn werkzaam door heel Nederland, dus niet alleen in Amersfoort! Wij zijn dan ook op veel verschillende plaatsen in Nederland geweest voor het vervaardigen van een kast op maat. Bent u benieuwd naar eerder gemaakte kasten op maat? Bekijk hier enkele voorbeelden. Op deze pagina kunt u ook voorbeelden van het interieur van de kast bekijken.
123schuifdeuren 4.8 /5 5 beoordelingen
Heeft u een vraag?

Stel hier uw vraag en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord per mail.