Onze showroom wordt momenteel verbouwd! Wilt u langskomen? Neem dan eerst contact op voor de mogelijkheden.
Bel voor meer informatie:
+31(0)85-0708202
  • In 3 stappen een kast op maat
  • Interieur ook mogelijk
  • 15 jaar garantie
  • Super snelle levering
Stel nu uw schuifdeuren samen

Kasten op maat in Almere

Bent u net in Almere komen wonen of bent u uw huidige woning in Almere aan het opknappen? Met een kast op maat creëert u eenvoudig meer opbergruimte. Bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer of op zolder. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een kast op maat in Almere. Via onze website kunt u via 3 eenvoudige stappen uw eigen kast samenstellen. U kunt ervoor kiezen om de kast op maat zelf te monteren, maar wij kunnen dit ook voor u doen.

De voordelen van een kast op maat

Met een kast op maat maakt u op de meest efficiënte wijze gebruik van de ruimte. Veel woonwinkels en webshops werken met standaard maten. Heeft u bijvoorbeeld een muur van 3 meter breed? Het zal u opvallen dat veel kasten verkrijgbaar zijn in een breedte van 2.70 meter. Hierdoor benut u de ruimte niet optimaal. Daarnaast kunt u met een kast op maat zelf uw interieur kiezen. Wilt u bijvoorbeeld meerdere opbergvakken en daarnaast de mogelijkheid om uw kleding op te kunnen hangen? Met een kast op maat is dit mogelijk.

Stel eenvoudig uw eigen kast op maat samen

Via onze website kunt u in 3 simpele stappen uw eigen kast op maat samenstellen. Levering en montage in Almere is mogelijk! Via onze website geeft u eerst de breedte en hoogte van uw kast op maat in (in centimeters).

Stap 1: Nadat u de breedte en hoogte van de kast heeft ingevoerd, krijgt u de mogelijkheid om de deuren te kiezen. Hierbij kunt u kiezen uit meerdere kleuren. Spiegeldeuren behoren ook tot de mogelijkheid. Ook kunt u kiezen voor meervlaksdeuren.
Stap 2: Bij deze stap kunt u het interieur van de kast selecteren. Dit doet u aan de hand van een aantal afbeeldingen.
Stap 3: Tijdens de derde en laatste stap krijgt u de totale prijs van uw kast op maat te zien. Om de bestelling af te ronden, voert u hier uw NAW-gegevens in. Nadat de bestelling geplaatst is, nemen wij binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op. Tijdens dit contactmoment plannen we een afspraak in voor het inmeten en bezorgen van de kast. Ook zullen we aan de hand van kleurmonsters de kleuren van uw kast op maat in Almere definitief bepalen.

Uw kast op maat in Almere laten monteren? Het is mogelijk!

Heeft u geen tijd of zin om de kast op maat zelf te monteren? Wij kunnen deze ook voor u monteren. In de laatste stap van het bestelproces kunt u de optie ‘Wilt u deze kast door ons laten monteren’ aanvinken. De prijs voor de montage van de kast in Almere komt vervolgens in het prijsoverzicht te staan.

Contact

Voor vragen over het laten maken van een kast op maat in Almere kunt u telefonisch contact met ons opnemen.
Wij zijn bereikbaar via 033 - 25 86 483. Ook kunt u een e-mail sturen aan info@123schuifdeuren.nl
123schuifdeuren 4.8 /5 5 beoordelingen
Heeft u een vraag?

Stel hier uw vraag en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord per mail.