Bel voor meer informatie:
033 - 25 86 483
  • In 3 stappen schuifdeuren op maat
  • Interieur ook mogelijk
  • 15 jaar garantie
  • Binnen 10 werkdagen geleverd
Stel nu uw schuifdeuren samen

Kasten op maat Deventer

Kasten op maat in Deventer? Bij 123schuifdeuren vindt u de kast die helemaal bij uw ruimte past. Een kast op maat is ideaal voor ruimtes met een schuin dak of ruimtes met vervelende hoeken waar u eigenlijk helemaal niets mee kunt. Bij ons is het bestellen van een kast op maat heel erg eenvoudig, want u hoeft bij ons maar drie stappen uit te voeren. Geïnteresseerd in een kast op maat van 123schuifdeuren? Bekijk dan alvast de mogelijkheden op onze website. Hieronder leest u meer over de drie verschillende stappen en over de de voordelen van een kast op maat bestellen.

Eenvoudig bestellen in 3 stappen

U geeft eerst via onze website de hoogte en breedte van uw kast in. Daarna kunt u de volgende drie stappen uitvoeren. Allereerst krijgt u de keuze uit verschillende deuren voor uw nieuwe kast. Er is een variatie aan kleuren en het is zelfs mogelijk om spiegeldeuren te kiezen. Of gaat u toch voor meervlaksdeuren? Na deze stap bepaalt u hoe het interieur van uw kast eruit gaat zien. Hierbij krijgt u een aantal afbeeldingen te zien die u helpen bij het maken van de juiste keuze. In de laatste stap worden de totale kosten voor uw eigen kast op maat in Deventer getoond. U hoeft nu alleen nog maar uw NAW-gegevens in te vullen en uw bestelling af te ronden!

Montage van uw nieuwe kast

Met een kast op maat in Deventer benut u de ruimte in een kamer optimaal. Wij hebben al veel klanten blij gemaakt met een kast op maat in Deventer die ook echt bij de ruimte passen. Inspiratie nodig? Bekijk dan alvast onze gerealiseerde projecten. U bent helemaal vrij om uw kast zelf te monteren in uw woning. Bent u daar toch niet zo handig in? Dan kunnen wij u ook helpen! Op deze manier kunt u ervan uitgaan dat uw nieuwe kast op de juiste manier wordt gemonteerd.

Kasten op maat in Deventer: stel uw eigen kast samen

Kast op maat in Deventer bestellen? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Stel uw eigen kast samen op onze website en maak gebruik van onze montageservice. Wilt u meer advies en/of informatie over onze kasten op maat in Deventer? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via 033 - 25 86 483 of een mail sturen naar info@123schuifdeuren.nl.

123schuifdeuren 4.8 /5 5 beoordelingen
Heeft u een vraag?

Stel hier uw vraag en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord per mail.