Onze showroom wordt momenteel verbouwd! Wilt u langskomen? Neem dan eerst contact op voor de mogelijkheden.
Bel voor meer informatie:
+31(0)85-0708202
  • In 3 stappen een kast op maat
  • Interieur ook mogelijk
  • 15 jaar garantie
  • Super snelle levering
Stel nu uw schuifdeuren samen

Kasten op maat Apeldoorn

Bent u op zoek naar een kast op maat voor in uw huidige woning? Bij 123schuifdeuren kunt u terecht voor kasten op maat in Apeldoorn. Het samenstellen van een kast is bij ons heel erg eenvoudig. U hoeft bij ons namelijk maar drie eenvoudige stappen uit te voeren voor het samenstellen van uw eigen kast op maat. Wij kunnen vervolgens de kast voor u monteren, maar u bent ook vrij om de kast op maat zelf te monteren in uw woning. Meer weten over de kasten op maat in Apeldoorn? Hieronder leest u meer over de drie eenvoudige stappen en de voordelen van een kast op maat kopen bij 123schuifdeuren.

Drie eenvoudige stappen

Allereerst wat meer over de drie verschillende stappen voor het samenstellen van uw eigen kast op maat. Voorafgaand geeft u de breedte en de hoogte van uw kast door via onze website.

Stap 1: In deze stap kiest u de deuren voor uw eigen kast. U heeft de keuze uit diverse kleuren. Wilt u liever spiegeldeuren? Ook dat is mogelijk. Verder kunt u ook nog gaan voor meervlaksdeuren.
Stap 2: Hoe gaat uw kast er van binnen uit zien? In deze stap kunt u het interieur van uw kast samenstellen. Dit kunt u doen aan de hand van een aantal afbeeldingen.
Stap 3: De totale kosten van uw kast op maat komen tevoorschijn. Voer uw NAW-gegevens in voor het afronden van uw bestelling.


Inmeten en bezorgen

Heeft u bij ons een bestelling afgerond? Dan nemen wij binnen één werkdag telefonisch contact met u op. Vervolgens plannen we samen met u een afspraak in voor het inmeten en bezorgen van de kast. Voor kasten op maat in Apeldoorn bent u bij 123schuifdeuren aan het juiste adres.

Efficiënt inrichten

Sommige ruimtes zijn niet heel erg geschikt voor een standaard kast. Met een kast op maat kunt u sommige ruimtes veel efficiënter inrichten. Denk bijvoorbeeld aan zolders met een schuin dak. Veel woonwinkels en webshops bieden niet de kast die precies voldoet aan die afmetingen. Dit is een van de redenen waarom een kast op maat een zeer goede keuze is. Daarnaast kunt u de kast ook nog eens helemaal naar wens inrichten. Ontdek de voordelen van onze kasten op maat in Apeldoorn.

Kasten op maat in Apeldoorn: bestel eenvoudig via onze website

Ziet u het wel zitten om een kast op maat bij ons aan te schaffen? Wacht dan niet langer en stel uw eigen kast samen. Voor meer advies en/of informatie over een kast op maat kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via 033 - 25 86 483 of mailen via info@123schuifdeuren.nl.
123schuifdeuren 4.8 /5 5 beoordelingen
Heeft u een vraag?

Stel hier uw vraag en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord per mail.