Onze showroom wordt momenteel verbouwd! Wilt u langskomen? Neem dan eerst contact op voor de mogelijkheden.
Bel voor meer informatie:
+31(0)85-0708202
  • In 3 stappen een kast op maat
  • Interieur ook mogelijk
  • 15 jaar garantie
  • Super snelle levering
Stel nu uw schuifdeuren samen

Kast op maat in de regio Amsterdam

Bent u op zoek naar een kast op maat nabij Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kasten op maat zijn ideaal wanneer u opbergruimte tekort komt. Heeft u nog ergens ruimte over onder bijvoorbeeld een schuine muur, trapgat of zolder? Dan is een kast op maat de perfecte oplossing. Bij ​123schuifdeuren​ bestelt u snel en eenvoudig een kast op maat nabij Amsterdam. We leveren deze o.a. ook in de regio’s Utrecht, Almere en Amersfoort (€ 55 bezorgkosten en € 25 inmeetkosten). Kast op maat nabij Amsterdam gezocht? Vraag nu een offerte aan!

In 3 eenvoudige stappen een kast op maat

Een kast op maat nabij Amsterdam samenstellen doet u in 3 eenvoudig stappen. Via onze website geeft u voorafgaand eerst de gewenste hoogte en breedte van uw kast door. Daarna gaat het als volgt:

Stap 1​: Bij de eerste stap maakt een keuze voor de deuren van uw kast. Eenvoudige deuren, deuren met spiegel of meervlaksdeuren? Het kan allemaal!
Stap 2​: Zodra u de deuren heeft gekozen, gaan we over tot het interieur van de kast. Deze stelt u eenvoudig samen aan de hand van een aantal afbeeldingen.
Stap 3​: Tijdens deze derde en tevens laatste stap tonen wij de totale kosten van uw kast op maat nabij Amsterdam. Om uw bestelling af te ronden hoeft u enkel uw NAW-gegevens in te voeren.

Waarom een kast van 123schuifdeuren?

Met een kast op maat van 123schuifdeuren benut u voorheen ongebruikte opbergruimte optimaal. We leveren zowel de schuifdeuren in de juiste maat als een kastinterieur naar wens en keuze. Na uw bestelling maken we altijd een afspraak om de kast te komen inmeten. Bovendien geven wij 15 jaar garantie op onze kasten op maat. Heeft u geen zin om uw kast op maat nabij Amsterdam zelf te monteren? Dan maken wij dit graag in orde voor u. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven dat u de kast door ons wilt laten monteren. De prijs voor de montage komt vervolgens in het prijsoverzicht te staan.

Benieuwd naar ons werk?

Bent u benieuwd naar eerder geleverde kasten op maat in de regio Amsterdam? U bekijkt de voorbeelden eenvoudig tussen onze ​gerealiseerde projecten​. Bovendien leveren wij niet alleen in Amsterdam, maar door heel Nederland! Daardoor hebben wij al op tal van plaatsen kasten op maat mogen vervaardigen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel voor meer informatie.

Direct een kast op maat nabij Amsterdam bestellen

Wilt u na het zien van onze gerealiseerde projecten direct een kast op maat nabij Amsterdam bestellen? Stel dan direct uw eigen kast samen! Voor meer informatie over de mogelijkheden of aanvullende vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt ons eenvoudig bereiken via 033 - 25 86 483 of mailen via ​info@123schuifdeuren.nl​. Wij beantwoorden graag uw vragen over een kast op maat nabij Amsterdam!

123schuifdeuren 4.8 /5 5 beoordelingen
Heeft u een vraag?

Stel hier uw vraag en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord per mail.